Teknisk Projektledare till Power Tech

De senaste åren har Power Tech elektrifierat båtar, utvecklat energilagringssystem samt utvecklat och producerat en rad andra applikationer för att bidra till en mer miljövänlig värld! Vi erbjuder komplett leverans av styrsystem, strömförsörjning och skåpkonstruktion baserat på egen teknik. De främsta kunderna finns inom varv- och fartygsindustrin. Viktiga värderingar för Power Tech är kvalitet, innovation och tillförlitlighet. Nu finns möjligheten till en spännande tjänst i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner!

FRÄMSTA ARBETSUPPGIFTER ÄR:

 • Leda projekt inom bl.a el/ hybrid framdrift från start till slut, dvs. vara delaktig i och knyta samman alla involverade processer från projektstart till slut.
 • Bedriva och ansvara över kundkontakten i tilldelade projekt.
 • Samordna nödvändig information och dokumentation för projekt.
 • Arbeta tätt med elkonstruktion och produktion.
 • Vara med och utveckla nya rutiner och arbetssätt för att driva utvecklingen av projektprocessen framåt.

 

DU ERBJUDS:

 • En ledande nyckelposition med stort eget ansvar där du bidrar med din kunskap och erfarenhet i en organisation under utveckling.
 • Att utvecklas tillsammans med likasinnade kollegor i en härlig arbetsmiljö med glädje, framåtanda och humor i fokus.
 • Du får möjligheten att utforma och verkställa arbetsuppgifter på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer ifrån chef.

 

ERFARENHET, KOMPETENS OCH PERSONLIGHET:

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är van vid att vara ansiktet utåt för en verksamhet. Du har arbetat med kundkontakt i någon form och du har god prioriteringsförmåga. Som person är du noggrann, kommunikativ och handlingskraftig. Vidare ser vi gärna att du trivs med att arbeta i högt tempo och är en person som ser lösningar hellre än problem. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling då en spännande resa väntar Power Tech de närmaste åren.

VI TROR ATT DU:

 • Innehar en mekatronik-, automations- eller elteknisk eftergymnasial utbildning alternativt likvärdig arbetslivsfarenhet.
 • Har några års erfarenhet av att leda projekt inom konstruktion och el.
 • Stor förståelse för olika tekniska system.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat mot marina sektorn eller tyngre industri.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Arbetstider: Heltid, ordinarie kontorstider.

Plats: Sisjön/ Askim, Göteborg

 

Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund Power Tech. Du kommer att vara anställd på Power Tech men arbeta även för Power House.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub. Power Tech önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av oss. Urval görs löpande och vi rekommenderar dig att ansöka så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emilie Englund, emilie@a-hub.se

Välkommen med din ansökan https://www.a-hub.se/job/3238601.